Huisacademie Heyy

SOML vindt investeren in medewerkers belangrijk. We willen de beste medewerkers om het beste onderwijs van Nederland te kunnen geven. We doen hierin meer dan wat de cao voorschrijft, zodat jij alle ruimte krijgt om je blijvend te ontwikkelen. Hiervoor hebben we onze huisacademie Heyy in het leven geroepen.

Onze relatiemanagers matchen scholingsbehoefte en scholingsaanbod binnen de scholen. Dat doen ze voor individuele medewerkers, vaksecties of complete teams. Denk daarbij aan thema’s als differentiëren en leren leren. Maar ook op het vlak van ict of welzijn kun je je binnen de academie (verder) ontwikkelen. Van elkaar leren is hierbij een grote plus. We zetten daarom (de professionaliteit van) onze eigen docenten in om collega’s te helpen ontwikkelen.

Daarnaast hebben we een pool van door onszelf opgeleide coaches met ieder hun eigen specialisme. Een aantal uren per week zetten zij zich in om collega’s te helpen en begeleiden in hun ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van welzijn (eventueel preventief of juist na ziekte) of pedagogisch/didactisch. En hebben we bepaalde expertise toch niet in huis? Dan schakelen we externen in.

Verdiepen in belangrijke actuele thema's

Medewerkers krijgen van SOML meer ruimte en tijd om over bepaalde thema’s na te denken en deze te onderzoeken. Leesbevordering, rekenvaardigheid, burgerschap en neurowetenschappen (wat gaat er om in het brein van een adolescent) zijn op dit moment zeer actueel en erg belangrijk. Binnen SOML besteden we hier dan ook extra aandacht aan door bijvoorbeeld leergemeenschappen. Heb je hierin interesse, meld je dan aan via heyy@soml.nl

Waarom is Heyy voor jou interessant? 

  • Aanbod op maat: de training sluit dus altijd aan bij jouw onderwijspraktijk.
  • Geen lange reistijd: de cursus wordt gegeven op en / of vlakbij een SOML-locatie.
  • Samen met collega’s van SOML: dit is niet alleen gezellig, maar je leert ook nog eens van elkaar.
  • Goedkoper: waardoor je meer uit je scholingsbudget haalt.

Aanbod

Medewerkers kunnen altijd op de hoogte blijven van het actuele Heyy-aanbod via het kennisportaal in AFAS