Nt2 Mundium College

Roermond

Eerste Opvang Anderstaligen (EOA)


Over ons

In gezamenlijkheid creëren we een veilige leeromgeving, waar anderstalige leerlingen zo goed mogelijk worden voorbereid op het reguliere Nederlandse onderwijs. Hierbij staan de competenties van de individuele leerling centraal. De geweldige diversiteit in nationaliteiten, culturen en leeftijden maakt dat wij ongelooflijk veel maatwerk verwezenlijken. Daarmee realiseren wij persoonlijk leren en bieden wij de leerlingen inzichten die verder reiken dan de lesstof. Wij creëren kansrijke groei door ontmoeting. Voor niet-leerplichtigen bestaat tevens de mogelijkheid hun taalniveau, na het behalen van het inburgeringscertificaat, zodanig te verfijnen dat het hun positie op de arbeidsmarkt significant verbetert of mogelijkheden biedt om toegelaten te worden op een hbo- of wo-studie.

Leer ons beter kennen

Wil je meer over ons weten? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact met ons op!

Bezoekdagen

Ben je geïnteresseerd in onze school of werkwijze? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Jagerstaat 2
6042 KA Roermond
Telefoonnummer: 0475 – 453618
Let op: de parkeerplaats bevindt zich aan de Marathonlaan in Roermond. U loopt vervolgens om de school heen naar de hoofdingang.

Postadres Nt2 Mundium College
Postbus 1232
6040 KE Roermond