Wings Agora
te 
Roermond
zoekt een
Vakexpert (bedrijfs)economie

0,4 fte

20-11-2023

Wat ga je doen?

Voor jouw vakgebied BECO/ECO worden een aantal leerlingen uit het examen- en voorexamenjaar aan jou gekoppeld. Je maakt samen met deze leerlingen een persoonlijk leerplan dat deze leerlingen voorbereidt op hun examen. Vervolgens begeleid je dit proces, organiseert bijeenkomsten met de groep (of groepjes) of persoonlijk waar nodig. Deze vervanging is voor 2 dagen per week. De rest van de week werken de leerlingen zelfstandig onder begeleiding van hun persoonlijke coach met wie jij nauw contact onderhoudt over de voortgang. Er vindt voor de kerstvakantie een overdracht plaats m.b.t. de manier van werken en voortgang van alle leerlingen.

Wie zoeken wij?

Heb jij een onderwijsbevoegdheid, ervaring met het begeleiden van leerlingen in hun (voor-)examenjaar en wil je jouw kennis gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en te stimuleren? Heb je je verdiept in Agora, en wil je niets liever dan aan de slag gaan om Agora mee te helpen verder te ontwikkelen? Ben je ontzettend leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Heb je door dat Agora nog niet af is en het dus hard werken wordt? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen. 

Wie zijn wij?

Bij Wings Agora starten met een hele simpele vraag: wat wil de leerling maken, doen of leren? Alles wat de leerling het onderzoeken, ontwikkelen of maken waard vindt, mag de leerling als vertrekpunt gebruiken en onder leiding van de docent mee aan de slag gaan. Wings Agora is de plek waar de leerling vorm, inhoud en betekenis geeft aan het eigen ontwikkel- en leerproces.

Wings Agora maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

De vervanging zal duren tot de meivakantie 2024. Uiteraard bieden wij een prettige werkomgeving in een fascinerend gebouw en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Rob Riedl, teamleider, via info@wingsroermond.nl 

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Rob Riedl, teamleider, via info@wingsroermond.nl (onder vermelding van ‘vervanging expert’).