Wings
zoekt een
Docent Zorg & Welzijn

0,7 fte

23-11-2022

Wat ga je doen?

Wil jij werken in een uniek schoolgebouw waar elke dag in het teken staat van creativiteit, ondernemerschap en burgerschap? Dan is Wings Roermond de plek waar je moet zijn!

  • Je gaat lessen Zorg en Welzijn verzorgen aan alle leerjaren van het vmbo van Wings Roermond;
  • je verdiept je in het examenprogramma Zorg en Welzijn en brengt jouw kennis en ervaring in om dit succesvol te laten verlopen;
  • je draagt wekelijks bij aan een actieve en constructieve samenwerking in het team;
  • je draagt zorg voor een mentoraat in de bovenbouw van het vmbo.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste docent Zorg en Welzijn met een warm hart voor het werken met leerlingen in het vmbo en een goede portie daadkracht. De ideale kandidaat voor deze functie is iemand die beschikt over:

  • een flexibele instelling;
  • ondernemerschap en pro-activiteit;
  • sterke communicatievaardigheden en leiding kan te nemen in een team;
  • passie en ervaring m.b.t. lesgeven aan vmbo-leerlingen;
  • een tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

Beschikbaarheid
Bij voorkeur ben je in beschikbaar op woensdag t/m vrijdag. De exacte startdatum en dagen worden in onderling overleg vastgesteld.

Wie zijn wij?

Door persoonsgebonden onderwijs onderscheiden Wings Niekée en Wings Agora zich van andere scholen. Wij vinden dat het schoolse leren verder gaat dan het opdoen van kennis. Door de leerling inspraak te geven in het leerproces, zorgen we er niet alleen voor dat leerlingen met plezier naar school gaan maar ook dat ze zichzelf en hun vaardigheden beter leren kennen en begrijpen.

Wings Roermond maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo'n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Je komt terecht in een gepassioneerd en deskundig team. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling met de duur van een schooljaar. Afhankelijk van formatieruimte en goed functioneren is er uitzicht op vast. De totale betrekkingsomvang betreft 0,7 fte.

Het salaris is conform CAO-VO (de docentfunctie is afhankelijk van aantoonbare werkervaring en expertise). Er zijn tevens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met dhr. S. (Savas) van der Bend, teamleider, via info@wingsroermond.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten zo snel mogelijk te reageren door een cv en motivatiebrief te e-mailen naar info@wingsroermond.nl, t.a.v.  dhr. S. van der Bend.