Wings Niekée
te 
Roermond
zoekt een
Docent Nederlands

0,8 - 1,0 fte | Tijdelijk

29-09-2023

Wat ga je doen?

Je gaat voornamelijk lesgeven in het vak Nederlands aan de leerlingen van onze prachtige school. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Als docent ondersteun je de leerlingen in het vmbo door de juiste vragen te stellen en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken bij voorkeur een docent die een 2e-graads bevoegdheid heeft voor het vak Nederlands. Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Wie zijn wij?

Bij Wings Niekée bereiden we leerlingen voor op de toekomst. We zorgen ervoor dat leerlingen kennismaken met de wereld in en om het schoolgebouw. En de vaardigheden ontwikkelen die men daarvoor nodig heeft. Dat kan niet alleen binnen de muren van een schoolgebouw. Daarom kijken we meteen in het eerste schooljaar naar wat de leerling wilt ontdekken en laten we onze leerlingen praktijkervaringen opdoen. De pijlers creativiteit, ondernemerschap en burgerschap staan centraal in ons onderwijs. We staan dichtbij onze leerlingen en staan voor onderwijs met hoge kwaliteit, in de breedste zin van het woord. 

Wings Roermond maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo'n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, docentfunctie LB. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Savas van der Bend, teamleider Wings Niekée, via s.vanderbend@wings.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Savas van der Bend, teamleider Wings Niekée, via info@wingsroermond.nl