Wings Niekée
zoekt een
Docent Engels

1,0 fte

09-11-2022

Wat ga je doen?

Wil jij werken in een uniek schoolgebouw waar elke dag in het teken staat van creativiteit, ondernemerschap en burgerschap? Dan is Wings Niekée de plek waar je moet zijn!

Je gaat voornamelijk lesgeven in het vak Engels aan alle leerjaren van het vmbo. Je verdiept je daarbij in het eindexamenprogramma Engels en brengt jouw kennis en ervaring in om dit succesvol te laten verlopen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past. Je draagt daarnaast wekelijks bij aan een constructieve en actieve samenwerking in het team, en draagt zorg voor een mentoraat in de onderbouw van het vmbo.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die minimaal een 2e-graads bevoegdheid heeft voor het vak Engels en een warm hart heeft voor het werken met leerlingen in het vmbo. Je bent daarnaast:
● Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en
vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
● Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
● Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het
standpunt van een ander altijd begrijpen.  

Wie zijn wij?

Op Wings Niekée bereiden we leerlingen voor op de toekomst. We zorgen ervoor dat leerlingen kennismaken met het bedrijfsleven en de vaardigheden die men daarvoor nodig heeft. Dat kan niet alleen binnen de muren van een schoolgebouw. Daarom kijken we meteen in het eerste schooljaar naar wat de leerling wilt ontdekken en laten we het kind praktijkervaring opdoen.

Wings Niekée maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 900
personeels-leden biedt SOML onderwijs aan ruim 7300 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoetingeel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo'n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7300 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast bij goed functioneren en formatieve ruimte. Je komt daarbij terecht in een gepassioneerd en deskundig team en kunt rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO met inschaling op basis van aantoonbare werkervaring.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met dhr. Savas van der Bend, teamleider, via info@wingsroermond.nl.

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar dhr. Savas van der Bend, teamleider, via info@wingsroermond.nl.

De reactietermijn verloopt op 18 november 2022, maar zolang de vacature beschikbaar is op onze website kun je nog reageren.