Wings Agora
zoekt een
Expert Spaans

0,15 fte | 1e-graads

11-07-2022

Wat ga je doen?

Bij het vakgebied Spaans worden een aantal leerlingen uit het examen- en voorexamenjaar aan jou gekoppeld. Je maakt samen met deze leerlingen een persoonlijk leerplan, dat deze leerlingen voorbereidt op hun examen. Vervolgens begeleid je dit proces, organiseert bijeenkomsten met de groep of groepjes of persoonlijk waar nodig. Afhankelijk van je aanstelling ben je een of meerdere dagdelen aanwezig. De rest van de week werken de leerlingen zelfstandig onder begeleiding van hun persoonlijke coach, met wie jij nauw contact onderhoudt over de voortgang.

Wie zoeken wij?

Heb jij een eerstegraads onderwijsbevoegdheid, ervaring met het begeleiden van leerlingen in hun (voor-) examenjaar en wil je jouw kennis gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en te stimuleren? Heb je je verdiept in Agora, en wil je niets liever dan aan de slag gaan om Agora mee te helpen slagen? Ben je ontzettend leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Heb je door dat Agora nog niet af is en het dus hard werken wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bij Wings Agora starten met een hele simpele vraag: wat wil de leerlinlg maken, doen of leren? Alles wat de leerling het onderzoeken, ontwikkelen of maken waard vindt, mag de leerling als vertrekpunt gebruiken en onder leiding van de docent mee aan de slag gaan. Wings Agora is de plek waar de leerling vorm, inhoud en betekenis geeft aan het eigen ontwikkel- en leerproces.

Wings Agora maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7300 leerlingen. Alle SOMLscholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOMLcollega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Een prettige werkomgeving in een fascinerend gebouw en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, schaal LB/LC/LD.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met dhr. Jasper Hesselink, coach en expert Engels, via j.hesselink@wingsroermond.nl.

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten uiterlijk 20 juli 2022 te reageren door een CV en motivatiebrief te e-mailen naar info@wingsroermond.nl  t.a.v. Esther van Hinsberg, directeur Wings onder vermelding van ‘Expert Spaans’.