Sint Ursula
te 
Horn
zoekt een
Docent biologie

0,8 - 1,0 fte | Vervanging

11-06-2024

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven in het vak biologie aan de onderbouwleerlingen (vmbo-t / havo / vwo). Indien je beschikt over een 1e-graads bevoegdheid kunnen ook lessen aan de bovenbouwleerlingen (havo / vwo) deel uitmaken van de vacature.  Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen en hun het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Het betreft een vacature ter vervanging van twee zwangerschapsverloven. Naar verwachting eindigt de vacature rond 1 februari 2025. Het is ook mogelijk om op een deel van de vacature te reageren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die (minimaal) een 2e-graads bevoegdheid heeft voor het vak biologie. Als je bezig bent met het behalen van een bevoegdheid, nodigen we je ook uit om te reageren.

Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen. 

Ervaring met vernieuwende werkvormen is een pré, maar bovenal wordt de bereidheid verwacht om op een positieve manier een bijdrage aan de verandering van het onderwijs te leveren. 

Wie zijn wij?

Sint Ursula verzorgt een breed aanbod van voortgezet onderwijs in de regio gelegen tussen Roermond en Weert en telt ruim 1600 leerlingen en 200 medewerkers. De school kent twee locaties, één in Horn en één in Heythuysen. Op Sint Ursula maken we werk van activerend en actueel onderwijs. We willen het onderwijs persoonlijker maken voor elke leerling. Hierbij zetten we de iPad als didactisch hulpmiddel in. 

Sint Ursula maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo'n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7300 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO LB. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Tim van Pruissen, adjunct-directeur, via t.vanpruissen@ursula.nl 

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Tim van Pruissen, adjunct-directeur, via t.vanpruissen@ursula.nl