Sint Ursula
te 
Horn
zoekt een
Conciërge / toezichthouder

Ca. 0,3 fte

04-09-2023

Wat ga je doen?

Je houdt toezicht in de aula en de rest van de school. Je fungeert daar als aanspreekpunt voor onze leerlingen. Daarnaast verricht je af en toe facilitaire taken. Als conciërge ben je onderdeel van het facilitaire team en werk je intensief samen met een team van betrokken collega’s. De taken worden in samenspraak onderling verdeeld, ook tijdens bijvoorbeeld ouderavonden.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 10.00 en 14.00 op dinsdag, woensdag en vrijdag. Overleg over de werkdagen en -tijden is altijd mogelijk.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een positieve en oplossingsgerichte instelling, die van aanpakken houdt. Je vindt het fijn om in een dynamische omgeving te werken waar je dagelijks contact hebt met onze collega’s, leerlingen en hun ouders. Je bent de oren en ogen van onze school en kunt snel schakelen en handelen bij onverwachte situaties. Je staat open voor scholing m.b.t. BHV/EHBO.

Wie zijn wij?

Sint Ursula verzorgt een breed aanbod van voortgezet onderwijs in de regio gelegen tussen Roermond en Weert en telt ruim 1600 leerlingen en 200 medewerkers. De school kent twee locaties: een in Horn en een in Heythuysen. Op Sint Ursula maken we werk van activerend en actueel onderwijs. We willen het onderwijs persoonlijker maken voor elke leerling. Hierbij zetten we de iPad als didactisch hulpmiddel in. 

Sint Ursula maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting. 

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, salarisschaal 4.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Tim van Pruissen, adjunct-directeur, via t.vanpruissen@ursula.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Tim van Pruissen, adjunct-directeur, via t.vanpruissen@ursula.nl