Sint Ursula
zoekt een
Docent lichamelijke opvoeding

0,7 fte | Vervanging

19-01-2023

Wat ga je doen?

Sint Ursula Heythuysen is per maart 2023 ter vervanging op zoek naar een docent lichamelijke opvoeding. Je gaat voornamelijk lesgeven in het vak LO aan de onderbouw en bovenbouwleerlingen van ons vmbo. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die (minimaal) een bevoegdheid heeft voor het vak lichamelijke opvoeding. Je bent daarnaast:
● Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en
vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
● Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
● Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Ervaring met vernieuwende werkvormen is een pré, maar bovenal wordt de bereidheid verwacht om op een positieve manier een bijdrage aan de verandering van het onderwijs te leveren.

Wie zijn wij?

Sint Ursula verzorgt een breed aanbod van voortgezet onderwijs in de regio gelegen tussen  Roermond en Weert en telt ruim 1600 leerlingen en 200 medewerkers. De school kent twee locaties, één in Horn en één in Heythuysen. Op Sint Ursula maken we werk van activerend en actueel onderwijs. We willen het onderwijs  persoonlijker maken voor elke leerling. Hierbij zetten we de iPad als didactisch hulpmiddel in. 

Sint Ursula maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n
950 medewerkers biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML
voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid.
Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen
medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten
en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOMLcollega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting. 

Wat wij bieden...

Een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform  CAO VO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Bas Wilmer, adjunct-locatiedirecteur, via b.wilmer@ursula.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar B. Wilmer, adjunct-locatiedirecteur, via b.wilmer@ursula.nl.