Nt2 Mundium College
zoekt een
TOA-instructeur

0,8 fte | Vervanging

09-03-2023

Wat ga je doen?

Je gaat (vanaf 8 mei) werken met nieuwkomers uit de hele wereld. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als instructeur ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen en hen te begeleiden in hun ontwikkeling dat bij hen past. Je werkt in de taalwerkplaats met groepen leerlingen of individueel. Je organiseert de huiswerkbegeleiding en begeleidt leerlingen buiten de reguliere lestijden in hun onderwijsproces. En je verzorgt de aanmeldgesprekken van nieuwe leerlingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een instructeur voor NT2-onderwijs. Het is een pre als je ervaring hebt met onderwijs in de Eerste Opvang Anderstaligen.

Wij zijn een dynamische school en we zijn voortdurend in beweging. Het is een voorwaarde dat je open staat voor veranderingen en ontwikkelingen en je mee kunt bewegen in de dynamiek van de school. Je bent breed inzetbaar en je wordt ingedeeld in diverse leerlijnen en groepen.

Wie zijn wij?

Nt2 Mundium College is een school voor de Eerste Opvang Anderstaligen (EOA). In gezamenlijkheid creëren we een veilige leeromgeving, waar anderstalige leerlingen zo goed mogelijk worden voorbereid op het reguliere Nederlandse onderwijs. Hierbij staan de competenties van de individuele leerling centraal. Wij realiseren persoonlijk leren door maatwerk en bieden de leerlingen inzichten die verder reiken dan de lesstof. Wij creëren kansrijke groei door ontmoeting. De geweldige diversiteit in nationaliteiten, culturen en leeftijden, maakt dat wij zoveel maatwerk verwezenlijken.

Nt2 Mundium College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 900 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Een fijne werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, salarisschaal 8.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Mieke van Monfort, teamleider via tel. 0475 - 45 36 18. 

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en CV te mailen naar Mieke van Montfort, teamleider via vacature@nt2mundium.nl