Nt2 Mundium College
te 
Roermond
zoekt een
Docent rekenen / wiskunde

2,0 fte

26-04-2024

Wat ga je doen?

Je gaat met ingang van schooljaar 2024-2025 lesgeven aan nieuwkomers uit de hele wereld. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent met een tweedegraads bevoegdheid wiskunde. Het is een pre als je ervaring hebt met onderwijs in de Eerste Opvang Anderstaligen of een PABO-bevoegdheid.

Wij zijn een dynamische school en we zijn voortdurend in beweging. Het is een voorwaarde dat je open staat voor veranderingen en ontwikkelingen en je mee kunt bewegen in de dynamiek van de school. Je bent breed inzetbaar en je wordt ingedeeld in diverse leerlijnen en groepen. 

Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Wie zijn wij?

Nt2 Mundium College is een school voor de Eerste Opvang Anderstaligen (EOA). In gezamenlijkheid creëren we een veilige leeromgeving, waar anderstalige leerlingen zo goed mogelijk worden voorbereid op het reguliere Nederlandse onderwijs. Hierbij staan de competenties van de individuele leerling centraal. Wij realiseren persoonlijk leren door maatwerk en bieden de leerlingen inzichten die verder reiken dan de lesstof. Wij creëren kansrijke groei door ontmoeting. De geweldige diversiteit in nationaliteiten, culturen en leeftijden, maakt dat wij zoveel maatwerk verwezenlijken.

Nt2 Mundium College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Erik van den Hout, teamleider, via e.vandenhout@nt2mundium.nl 

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te mailen naar vacature@nt2mundium.nl