Nt2 Mundium College
zoekt een
Conciërge

0,6 fte | Tijdelijk

09-03-2023

Wat ga je doen?

Je bent medeverantwoordelijk voor het technische beheer en onderhoud van ons schoolgebouw, het terrein, installaties en inventaris. Je houdt toezicht op de veiligheid in en om het gebouw en verricht facilitaire en ondersteunende taken. Je ontvangt en informeert bezoekers / leerlingen, je bedient de telefooncentrale, je verricht kleine administratieve werkzaamheden en je houdt toezicht op leerlingen. Je gaat nauw samenwerken met betrokken collega’s, waarbij de taken onderling zijn verdeeld en we graag gebruiken maken van elkaars kwaliteiten en expertise.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een conciërge om ons ondersteuningsteam te versterken. Iemand met een open
en vriendelijke houding, die graag samenwerkt met collega’s en zorg draagt voor een fijne en veilige school. Een technische achtergrond is een pre en pedagogische kwaliteiten zijn
belangrijk. Wij zijn een dynamische school en we zijn voortdurend in beweging. Het is een voorwaarde dat je open staat voor veranderingen en ontwikkelingen en je mee kunt bewegen in de dynamiek van de school.

Wie zijn wij?

Nt2 Mundium College is een school voor de Eerste Opvang Anderstaligen (EOA). In gezamenlijkheid creëren we een veilige leeromgeving, waar anderstalige leerlingen zo goed mogelijk worden voorbereid op het reguliere Nederlandse onderwijs. Hierbij staan de competenties van de individuele leerling centraal. Wij realiseren persoonlijk leren door maatwerk en bieden de leerlingen inzichten die verder reiken dan de lesstof. Wij creëren kansrijke groei door ontmoeting. De geweldige diversiteit in nationaliteiten, culturen en leeftijden, maakt dat wij zoveel maatwerk verwezenlijken.

Nt2 Mundium College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 900 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Een fijne werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is
conform CAO VO, salarisschaal 4.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Sanela Hamzic, office
manager, via tel. 0475 - 45 36 18.

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en CV te
mailen naar Sanela Hamzic, via s.hamzic@nt2mundium.nl