Grescollege
zoekt een
Docent wiskunde

0,4 - 0,6 fte | Vervanging

09-12-2022

Wat ga je doen?

Je gaat voornamelijk lesgeven in het vak wiskunde aan de leerlingen van onze school. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Het aantal lesuren en werkdagen is bij ons zeker bespreekbaar. Het Grescollege heeft een enthousiast team en samenwerken op de paviljoens vinden wij belangrijk. Een baan als docent is dan erg afwisselend. Elke dag is anders! 

  • Je verzorgt lessen wiskunde in de onderbouw vmbo/havo/atheneum en bovenbouw vmbo.
  • Naast het verzorgen van lessen, komt er ook een stukje leerlingcoaching bij kijken. Je draagt bij aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak van de leerlingen. 
  • Je krijgt ook alle ruimte om nieuw en uitdagend lesmateriaal te ontwikkelen voor de leerlingen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste docent wiskunde of student wiskunde. Zit jij in het laatste jaar van je opleiding en wil je al aan de slag? Dan nodigen we jou ook uit om te solliciteren. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van ziekte. 

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Wie zijn wij?

Het Grescollege in Reuver (gemeente Beesel) is een kleinschalige school waar het kind centraal staat. We bieden omgevingsgericht onderwijs: jongeren leren van docenten, van elkaar en van externe professionals in praktijkgerichte opdrachten. Wij zijn een open school die in verbinding staat met de samenleving. Dat biedt veel mogelijkheden met onze centrale ligging tussen Roermond en Venlo in. Leerlingen bouwen hier aan hun toekomst door met ondersteuning van betrokken experts hun talenten maximaal te ontplooien. Het Grescollege biedt als enige middelbare school in Limburg Jenaplanonderwijs op vmbo-, havo- en atheneumniveau aan.

Grescollege maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, schaal LB.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Karin Grispen, teamleider onderbouw, via k.grispen@grescollege.nl of 06-18658713. 

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Jacqueline Nieskens, officemanager, via j.nieskens@grescollege.nl.