Connect College
te 
Echt
zoekt een
Teamleider

0,5 - 0,8 fte | Vervanging

31-05-2024

Wat ga je doen?

 1. De teamleider geeft leiding aan een team van leraren/ coaches en onderwijsondersteuners die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de leerlingen in de leerweg.
 2. De teamleider draagt samen met het team zorg voor het maken van afspraken en bewaakt het nakomen ervan. 
 3. De teamleider faciliteert en stimuleert de teamleden tot persoonlijke ontwikkeling, gericht op de te behalen doelstelling en ambities van het team en de school. 
 4. De teamleider is samen met het team verantwoordelijk voor de planning, organisatie en coördinatie van het onderwijs in de leerweg. 
 5. De teamleider borgt de onderwijskwaliteit en het onderwijsrendement in de leerweg. 
 6. De teamleider mandateert de algehele leerlingenzorg van de leerweg aan de leerlingcoördinator(en). 
 7. De teamleider verzorgt onderwijs (geeft lessen) in zijn eigen leerweg.

   Wie zoeken wij?

   De teamleider…

   • neemt verantwoordelijkheid en toont eigenaarschap.
   • stuurt, creëert ruimte, monitort, spreekt aan, coacht, begeleidt en borgt.
   • stimuleert samenwerking, ontwikkeling en gespreid leiderschap.
   • weet met welke uitdagingen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied de leerlingen van vmbo gl-tl te maken hebben.
   • managet met flair, beheerst en innoveert.
   • werkt opbrengstgericht aan de onderwijskwaliteit.
   • profileert de leerweg vmbo gl-tl.

   Daarbij heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding, beschik je over een onderwijsbevoegdheid en beschik je over de competenties conform de beroepsstandaard schoolleiders VO.

   Wie zijn wij?

   Brede scholengemeenschap
   Het Connect College is een brede scholengemeenschap in de Echte(r) samenleving. Een school met ruim 1340 leerlingen, allen afkomstig uit het smalste stukje van Nederland. Zo’n 170 professionele medewerkers – leraren en onderwijsondersteuners – verzorgen het onderwijs en dagen tieners, pubers en jongvolwassenen uit om het beste uit zichzelf te halen, zowel cognitief, persoonlijk als maatschappelijk. We doen dat in verbinding met elkaar, onze omgeving en de toekomst. Zo stimuleren we actief burgerschap en maken op die manier echt onderdeel uit van de samenleving waarin we werken, leren en leven.

   Compleet onderwijsaanbod
   Het Connect College beschikt over een compleet en uitdagend onderwijsaanbod. In het vmbo kennen we vier leerwegen: de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde en theoretische leerweg. Daarnaast kennen we in het havo/vwo de leerwegen havo, atheneum en gymnasium. Zo bieden wij samen met de andere scholen in onze omgeving passend onderwijs voor alle leerlingen uit de regio.

   Veilig schoolklimaat
   Het Connect College is een school waar kinderen en volwassenen met plezier presteren en gelukkig zijn. We bieden leerlingen en medewerkers een veilige leer-, werk- en leefomgeving. Onze school is daarmee een oefenplaats waar actief burgerschap wordt gestimuleerd. Respect voor elkaar en waardering voor iedereen staat centraal. Leerlingen worden middels het aanleren en bevorderen van sociale en maatschappelijke competenties – met de medewerker als rolmodel – voorbereid op een participerende rol in de samenleving.

   Persoonlijk ontwikkeling
   Het Connect College biedt elke leerling een persoonlijke leerroute op maat. We moedigen leerlingen en medewerkers aan om de eigen talenten en kwaliteiten te ontdekken en verder te ontplooien. We sluiten aan bij wat men al kent en kan, stimuleren de leerbehoefte en het nemen van de eigen regie over de persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke begeleiding en de ondersteuning van het onderwijsleerproces stimuleert een ononderbroken ontwikkeling en voortgang van de studie. 

   Vertrouwen
   Het Connect College biedt vertrouwen aan elke leerling en elke medewerker. We geven alle goede ideeën op een onderzoekende en waarderende manier de ruimte.

   Wat wij bieden...

   Een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, loonschaal 12. Het betreft een tijdelijke aanstelling op basis van vervanging voor minimaal één schooljaar.

   Meer informatie

   Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Nick Roufs, adjunct-directeur, via  n.roufs@connectcollege.nl of 06 - 21 566 039.

   Interesse?

   Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door uiterlijk 15 juni een motivatiebrief en cv te mailen naar Nick Roufs, adjunct-directeur, via n.roufs@connectcollege.nl