Connect College
te 
Echt
zoekt een
Docent scheikunde

0,5 fte

11-06-2024

Wat ga je doen?

Je gaat voornamelijk lesgeven in het vak scheikunde aan de leerlingen van vmbo, havo en vwo. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die minimaal een 2e- graads bevoegdheid heeft voor het vak scheikunde. Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen. 
  • ICT-vaardig: al onze leerlingen hebben een Chromebook die ze gebruiken tijdens de lessen. We maken hiervoor veel gebruik van Google Workspace for Education.

Wie zijn wij?

Het Connect College is een brede scholengemeenschap in de Echte(r) samenleving. We hebben ruim 1340 leerlingen, allen afkomstig uit (de omgeving van) het smalste stukje van Nederland. Zo’n 170 professionele medewerkers verzorgen het onderwijs (van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met gymnasium). Zij dagen tieners, pubers en jongvolwassenen uit om het beste uit zichzelf te halen, zowel cognitief, persoonlijk als maatschappelijk. We doen dat in verbinding met elkaar, onze omgeving en de toekomst. Zo stimuleren we actief burgerschap en maken op die manier echt deel uit van de samenleving waarin we werken, leren en leven.

Connect College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n 950 medewerkers biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOMLscholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOMLcollega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting. 

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met dhr. Nevelsteen, teamleider, via het e-mailadres h.nevelsteen@connectcollege.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten om te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar mevr. M. Pfennings, officemanager, via sollicitatie@connectcollege.nl