Connect College
te 
Echt
zoekt een
Docent natuurkunde

0,5 fte | Tijdelijk

23-10-2023

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven in het vak natuurkunde, waarbij we verwachten dat je breed inzetbaar bent. Als docent neem je een proactieve houding aan in de ontwikkelingen van onze school, zowel binnen als buiten de klas. Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Naast het lesgeven en begeleiden van leerlingen worden alle docenten ook ingezet bij OpMaat-uren (keuzewerktijd, studie-na-school en talenttijd).

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die minimaal een 2e-graads bevoegdheid heeft voor het vak natuurkunde of een enthousiaste student die bezig is met de afronding van de studie. Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.
  • ICT-vaardig: al onze leerlingen hebben een Chromebook die ze gebruiken tijdens de lessen. We maken hiervoor veel gebruik van Google Workspace for Education,

Wie zijn wij?

Connect College is een school voor regulier voortgezet onderwijs. Wij bieden onderwijs voor leerlingen van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met gymnasium. Persoonlijk leren, uitgaan van het talent van de leerling, leren buiten de muren van de school en eigenaarschap van de leerling, zijn de uitgangspunten van het Connect College. Als medewerker van onze school moet je buiten het geijkte programma durven te denken en mee kunnen denken in de vernieuwing van het onderwijs.

Het Connect College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting. 

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, schaal LB.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met mevr. D. Uittenbogaard, teamleider atheneum / gymnasium, via d.uittenbogaard@connectcollege.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten zo spoedig mogelijk te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar mevr. M. Pfennings, officemanager,  via sollicitatie@connectcollege.nl