Connect College
zoekt een
Docent klassieke talen

0,6 - 0,7 fte

20-04-2023

Wat ga je doen?

Je gaat vanaf schooljaar 2023 - 2024 lesgeven in de vakken Grieks en/of Latijn (onderbouw en/of bovenbouw gymnasium), waarbij we verwachten dat je breed inzetbaar bent. Het gymnasium zit volop in onderwijsontwikkelingen die de leerlingen in staat stellen eigenaar te worden van hun eigen leerroute. Als docent neem je een proactieve houding aan in deze ontwikkelingen, zowel binnen als buiten de klas. Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past. 

Naast het lesgeven en begeleiden van leerlingen zijn alle docenten mentor van een klas. Tevens worden alle docenten ingezet bij de OpMaat-uren (keuzewerktijd, studie-na-school en talenttijd).

Het betreft tijdelijke uren met uitzicht op vaste uren bij goed functioneren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste leraar met een 1e-graads bevoegdheid voor de vakken Grieks en Latijn of een enthousiaste student die bezig is met de Educatieve Master. Je bent daarnaast:
● Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en
vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
● Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
● Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.
● ICT-vaardig: alle onze leerlingen hebben een Chromebook die ze gebruiken tijdens de lessen. We maken hiervoor veel gebruik van Google Workspace for Education

Wie zijn wij?

Connect College is een school voor regulier voortgezet onderwijs. Wij bieden
onderwijs voor leerlingen van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met
gymnasium. Persoonlijk leren, uitgaan van het talent van de leerling, leren buiten de
muren van de school en eigenaarschap van de leerling, zijn de uitgangspunten van
Connect College. Als medewerker van Connect College moet je buiten het geijkte
programma durven te denken en mee kunnen denken in de vernieuwing van het
onderwijs.

Connect College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n
950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7300 leerlingen. Alle SOMLscholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML
voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid.
Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen
medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten
en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOMLcollega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting. 

Wat wij bieden...

Een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, schaal LB. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met mevr. D. Uittenbogaard, teamleider atheneum/gymnasium, via d.uittenbogaard@connectcollege.nl.

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten zo spoedig mogelijk te reageren door een motivatiebrief en bijbehorend cv te e-mailen naar mw. D. Uittenbogaard, teamleider atheneum/gymnasium, via d.uittenbogaard@connectcollege.nl