Connect College
zoekt een
Docent Frans

0,8 - 1,0 fte

16-09-2022

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven in het vak Frans (onderbouw en bovenbouw havo/vwo). Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Naast het lesgeven en begeleiden van leerlingen zijn alle docenten mentor van een klas. Tevens worden alle docenten ook ingezet bij de OpMaat-uren (keuzewerktijd, studie-na-school en talenttijd).

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die minimaal een 2e-graads bevoegdheid heeft voor het vak Frans (of studerend). Je bent daarnaast:

 • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
 • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
 • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.
 • ICT-vaardig: al onze leerlingen hebben een Chromebook die ze gebruiken tijdens de lessen. We maken hiervoor veel gebruik van Google Workspace for Education.

  Wie zijn wij?

  Connect College is een school voor regulier voortgezet onderwijs. Wij bieden
  onderwijs voor leerlingen van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met
  gymnasium. Persoonlijk leren, uitgaan van het talent van de leerling, leren buiten de
  muren van de school en eigenaarschap van de leerling, zijn de uitgangspunten van
  Connect College. Als medewerker van Connect College moet je buiten het geijkte
  programma durven te denken en mee kunnen denken in de vernieuwing van het
  onderwijs.

  Connect College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n 900 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

  Wat wij bieden...

  Een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start met een tijdelijke aanstelling voor minimaal een jaar en hebt uitzicht op een vast contract. Het salaris is conform CAO VO, LB.

  Meer informatie

  Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met dhr. N. Roufs, Adjunct-directeur via n.roufs@connectcollege.nl

  Interesse?

  Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar mevr. M. Pfennings (officemanager), via m.pfennings@connectcollege.nl.