Connect College
zoekt een
Docent Engels

0,8 fte | 1e-graads

27-02-2023

Wat ga je doen?

Connect College zoekt met ingang van 8 mei 2023 een 1e-graads docent Engels. Je gaat voornamelijk lesgeven in het vak Engels. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die een 1e-graads bevoegdheid heeft voor het vak Engels. Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Wie zijn wij?

Connect College is een school voor regulier voortgezet onderwijs. Wij bieden onderwijs voor leerlingen van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met gymnasium. We zijn een school waar elke leerling leert om zich voortdurend te ontwikkelen en zo blijvend verantwoordelijkheid te dragen voor zichzelf en zijn omgeving. Persoonlijk leren, uitgaan van het talent van de leerling, leren buiten de muren van de school en eigenaarschap van de leerling, zijn de uitgangspunten van Connect College. Als medewerker van Connect College moet je dus buiten het geijkte programma durven denken en mee kunnen denken in de vernieuwing van het onderwijs. Zo zorgen we voor het allerbeste onderwijs en een zo breed mogelijke persoonlijke ontwikkeling van elke leerling. 

Het Connect College  maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met mevr. S. Coolen, teamleider, via s.coolen@connectcollege.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar mevr. M. Pfennings, officemanager, via sollicitatie@connectcollege.nl