Connect College
zoekt een
Docent drama

0,2 - 0,4 fte

16-05-2023

Wat ga je doen?

Je gaat voornamelijk lesgeven in het vak drama . We verwachten daarbij dat je breed inzetbaar bent binnen onze school. Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Naast het lesgeven en begeleiden van leerlingen zijn alle docenten mentor van een klas. Tevens worden alle docenten ook ingezet bij de OpMaat-uren (keuzewerktijd, studie-na-school en talenttijd).

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die minimaal een 2e-graads bevoegdheid heeft voor het vak drama (of hiervoor studerend is).  We nodigen ook pabo-docenten uit om te solliciteren. Je bent daarnaast:
● Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en
vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
● Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
● Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.
● ICT-vaardig: alle onze leerlingen hebben een Chromebook die ze gebruiken tijdens de lessen. We maken hiervoor veel gebruik van Google Workspace for Education

Wie zijn wij?

Connect College is een school voor regulier voortgezet onderwijs. Wij bieden
onderwijs voor leerlingen van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met
gymnasium. Persoonlijk leren, uitgaan van het talent van de leerling, leren buiten de
muren van de school en eigenaarschap van de leerling, zijn de uitgangspunten van
Connect College. Als medewerker van Connect College moet je buiten het geijkte
programma durven te denken en mee kunnen denken in de vernieuwing van het
onderwijs.

Connect College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n
950 medewerkers biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOMLscholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML
voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid.
Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen
medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten
en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOMLcollega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting. 

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, schaal LB.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met dhr. N. Roufs, adjunct-directeur, via n.roufs@connectcollege.nl 

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door vóór 30 mei een motivatiebrief en cv te e-mailen naar mevr. M. Pfennings, officemanager, via m.pfennings@connectcollege.nl.