Connect College
te 
Echt
zoekt een
Docent aardrijkskunde

1e-graads | 0,6 - 0,7 fte

06-06-2024

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven in het vak aardrijkskunde, met name in de onder- en bovenbouw havo/vwo. Daarbij verwachten we dat je breed inzetbaar bent (vmbo tot en met vwo). Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Naast het lesgeven en begeleiden van leerlingen, zijn alle docenten mentor van een klas. Tevens worden alle docenten naast de reguliere lessen ook ingezet bij de OpMaat-uren (keuzewerktijd, studie-na-school en talenttijd). 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent met een 1e-graads bevoegdheid voor het vak aardrijkskunde of een enthousiaste student die bezig is met de 1e-graadsopleiding. Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen. 
  • ICT-vaardig: al onze leerlingen hebben een Chromebook die ze gebruiken tijdens de lessen. We maken hiervoor veel gebruik van Google Workspace for Education.

Wie zijn wij?

Het Connect College is een brede scholengemeenschap in de Echte(r) samenleving. We hebben ruim 1340 leerlingen, allen afkomstig uit (de omgeving van) het smalste stukje van Nederland. Zo’n 170 professionele medewerkers verzorgen het onderwijs (van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met gymnasium). Zij dagen tieners, pubers en jongvolwassenen uit om het beste uit zichzelf te halen, zowel cognitief, persoonlijk als maatschappelijk. We doen dat in verbinding met elkaar, onze omgeving en de toekomst. Zo stimuleren we actief burgerschap en maken op die manier echt deel uit van de samenleving waarin we werken, leren en leven.

Het Connect College  maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met ruim 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, schaal LB.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met mevr. D. Uittenbogaard, teamleider vwo, via d.uittenbogaard@connectcollege.nl 

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en C.V. te e-mailen naar mw. M. Pfennings, via sollicitatie@connectcollege.nl