Connect College
te 
Echt
zoekt een
Assistent-roostermaker

0,6 - 0,8 fte

10-06-2024

Wat ga je doen?

Als assistent-roostermaker ben je belast met het plannen, organiseren en logistiek ondersteunen van onderwijsactiviteiten die van invloed zijn op het reguliere lesrooster, waarbij de focus ligt op het dagrooster. Je kunt hierbij denken aan:

  • Maken, controleren en aanpassen van de dag- en jaarplanning van verschillende onderwijsactiviteiten.
  • Organiseren van het logistieke proces ter ondersteuning van de uitvoering van de onderwijsactiviteiten.
  • Dagelijkse roosterwijzigingen verwerken in Magister en daarover te communiceren.
  • Signaleren, bespreken en oplossen van knelpunten in de roostering.
  • Voorbereidende werkzaamheden verrichten ter ondersteuning van de roostermaker.
  • Administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van schooladministratie, roostermaker en management.

Wie zoeken wij?

Je hebt een praktische instelling. Dat wil zeggen dat je werk ziet liggen en dat zelfstandig en zorgvuldig oppakt. Je bent accuraat en nauwkeurig. Je bent communicatief sterk en hebt affiniteit met jongeren.

Je bent een enthousiaste en fijne collega, die met zijn/haar inzet het verschil kan maken voor onze leerlingen en collega’s. Vanuit je rol en expertise weet je een goede balans te vinden tussen een dienstverlenende en procesgerichte aanpak. Jij werkt gestructureerd en streeft naar een hoge kwaliteit.

Je beschikt daarbij over een mbo werk - en denkniveau.

Wie zijn wij?

Connect College is een brede scholengemeenschap in de Echte(r) samenleving. We hebben ruim 1340 leerlingen, allen afkomstig uit (de omgeving van) het smalste stukje van Nederland. Zo’n 170 professionele medewerkers verzorgen het onderwijs (van vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met gymnasium). Zij dagen tieners, pubers en jongvolwassenen uit om het beste uit zichzelf te halen, zowel cognitief, persoonlijk als maatschappelijk. We doen dat in verbinding met elkaar, onze omgeving en de toekomst. Zo stimuleren we actief burgerschap en maken op die manier echt deel uit van de samenleving waarin we werken, leren en leven. 

Connect College maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO, loonschaal 6.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met dhr. Nevelsteen via het e-mailadres h.nevelsteen@connectcollege.nl

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten om te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar mevr. M. Pfennings, officemanager, via sollicitatie@connectcollege.nl