BC Broekhin
zoekt een
Docentassistent wiskunde / rekenen

0,6 - 1,0 fte | Tijdelijk

15-12-2022

Wat ga je doen?

Er zijn zorgen over de beheersing van de basisvaardigheden (taal, rekenen/wiskunde, burgerschap en digitale geletterdheid) van leerlingen in Nederland. Met het ‘Masterplan basisvaardigheden’ investeert het kabinet structureel 1 miljard euro op jaarbasis in het onderwijs. BC Broekhin heeft (door middel van loting) een subsidie ontvangen om een gerichte impuls te geven aan het versterken van deze basisvaardigheden. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een docentassistent wiskunde / rekenen die zich wil inzetten voor het versterken en verbeteren van deze basisvaardigheid.

Je gaat voornamelijk ondersteunende taken uitvoeren voor het vak wiskunde / rekenen aan leerlingen van de onderbouw en mogelijk ook aan de bovenbouw van ons vmbo / havo / vwo of vrijeschoolafdeling. Vertrouwen, vrijheid en passende ondersteuning zijn daarbij van onmiskenbaar belang. Durf de wereld om je heen te ontdekken. Durf jezelf te zijn. Durf te dromen. Op onze website vind je meer informatie over onze visie op onderwijs https://broekhin.nl.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docentassistent die affiniteit heeft met of kennis heeft van het vak wiskunde / rekenen. Je bent daarnaast: 

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal. 
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt. 
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen. 

Wie zijn wij?

BC Broekhin Roermond is een brede scholengemeenschap, bestaande uit een vmbo-t, havo, vwo, tweetalig onderwijs en vrijeschoolonderwijs. In de afgelopen 50 jaar heeft BC Broekhin zich ontwikkeld tot een school waar jongeren zich thuis voelen. Vertrouwen, vrijheid en passende ondersteuning zijn van onmiskenbaar belang voor een goed onderwijsklimaat. De school werkt voortdurend aan het verbeteren van de onderwijspraktijk en ontwikkelt onderwijskansen voor leerlingen. Leerlingen worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Goed onderwijs op BC Broekhin is dan ook niet alleen leren in de klas. Bij goed onderwijs horen ook burgerschap, internationale uitwisselingen, sport en cultuur.

BC Broekhin maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Heidi Reer, officemanager, via 0475-346666.

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Heidi Reer, officemanager, via h.reer@broekhin.nl