BC Broekhin
zoekt een
Docent Nederlands

0,3 - 0,8 fte 

12-12-2022

Wat ga je doen?

Je gaat lessen Nederlands verzorgen in de onderbouw van vmbo, havo en vwo. Het gaat hierbij om een aantal reguliere uren maar je wordt ook ingezet t.b.v. van vervanging wegens ziekte. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen, en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die (minimaal) een 2e-graads bevoegdheid heeft voor het vak Nederlands. Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Wie zijn wij?

BC Broekhin Roermond biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs op het vmbo, havo, vwo, gymnasium, tto en de vrijeschool. In de afgelopen 50 jaar heeft BC Broekhin zich ontwikkeld tot een plek waar jongeren zich thuis voelen. Vertrouwen, vrijheid en passende ondersteuning zijn daarbij van onmiskenbaar belang. Durf de wereld om je heen te ontdekken: durf jezelf te zijn - durf te dromen. Op onze website vind je meer informatie over onze visie op onderwijs https://broekhin.nl.

BC Broekhin maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo'n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7300 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is
conform CAO VO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Heidi Reer, officemanager, via h.reer@broekhin.nl.  

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door zo snel mogelijk een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Heidi Reer, officemanager, via h.reer@broekhin.nl