BC Broekhin
te 
Roermond
zoekt een
Docent klassieke talen

0,6 fte

06-06-2024

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven in het vak klassieken aan leerlingen van ons vwo. Wij vinden het daarbij belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Zo kunnen leerlingen hun eigen leerroute vormgeven. Als docent ondersteun je de leerlingen door de juiste vragen te stellen en hen het onderwijs te bieden dat bij hen past.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent die een 1e-graads bevoegdheid heeft voor het vak klassieken.

 

Je bent daarnaast:

  • Ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
  • Een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
  • Open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Wie zijn wij?

BC Broekhin Roermond is een brede scholengemeenschap, bestaande uit een vmbo-t, havo, vwo, tweetalig onderwijs en vrijeschoolonderwijs. In de afgelopen 50 jaar heeft BC Broekhin zich ontwikkeld tot een school waar jongeren zich thuis voelen. Vertrouwen, vrijheid en passende ondersteuning zijn van onmiskenbaar belang voor een goed onderwijsklimaat. De school werkt voortdurend aan het verbeteren van de onderwijspraktijk en ontwikkelt onderwijskansen voor leerlingen. Leerlingen worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Goed onderwijs op BC Broekhin is dan ook niet alleen leren in de klas. Bij goed onderwijs horen ook burgerschap, internationale uitwisselingen, sport en cultuur.

BC Broekhin maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo’n
950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOMLscholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML
voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid.
Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen
medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten
en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOMLcollega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting. 

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met Heidi Reer, officemanager,  via 0475 - 346666

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten zo snel mogelijk te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar Heidi Reer, officemanager, via h.reer@broekhin.nl