BC Broekhin
te 
Roermond
zoekt een
Docent expressievakken

0,3 fte | Vervanging

11-06-2024

Wat ga je doen?

Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 7 lessen (drama & dans) en enkele periodelessen voor leerlingen van onze vrijeschoolafdeling. Wij zoeken een collega die met de leerlingen lacht, giert, brult en hard werkt aan het vergroten van hun zelfvertrouwen, leervermogen en mentale veerkracht. Samen met de leerlingen verken je de wereld van spontaniteit en zelfexpressie. Jij creëert een veilige omgeving waar de leerlingen zich durven te uiten. Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien en gehoord wordt. Op onze website vind je meer informatie over onze visie op onderwijs https://broekhin.nl

Wie zoeken wij?

  • Je hebt ervaring met het begeleiden van een groep leerlingen of kinderen;
  • Je hebt affiniteit met theater en drama;
  • Je bent energiek en weet je enthousiasme over te dragen op je leerlingen.
  • Je bent ontwikkelingsgericht: je wilt je continu blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden. Pedagogische, didactische en coachende vaardigheden staan hierbij centraal.
  • Je bent een teamspeler: je werkt graag samen en reflecteert op jouw functioneren in relatie tot en in verbinding met het team waarin je werkt.
  • Je bent open-minded: je staat open voor veranderingen, hebt innovatieve ideeën en wilt het standpunt van een ander altijd begrijpen.

Wie zijn wij?

BC Broekhin Roermond is een brede scholengemeenschap, bestaande uit een vmbo-t, havo, vwo, tweetalig onderwijs en vrijeschoolonderwijs. In de afgelopen 50 jaar heeft BC Broekhin zich ontwikkeld tot een school waar jongeren zich thuis voelen. Vertrouwen, vrijheid en passende ondersteuning zijn van onmiskenbaar belang voor een goed onderwijsklimaat. De school werkt voortdurend aan het verbeteren van de onderwijspraktijk en ontwikkelt onderwijskansen voor leerlingen. Leerlingen worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Goed onderwijs op BC Broekhin is dan ook niet alleen leren in de klas. Bij goed onderwijs horen ook burgerschap, internationale uitwisselingen, sport en cultuur.

BC Broekhin maakt deel uit van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Met zo'n 950 personeelsleden biedt SOML onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Alle SOML-scholen zijn toegankelijk voor iedereen. Door de variëteit aan scholen creëert SOML voor alle ouders, leerlingen en (toekomstige) collega’s een maximale keuzevrijheid. Zo kunnen leerlingen altijd rekenen op onderwijs dat bij hen past, en kunnen medewerkers rekenen op een onderwijsomgeving die goed aansluit bij hun talenten en wensen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij je, net als alle SOML-collega’s, optimaal kunt blijven ontwikkelen: leren in ontmoeting.

Wat wij bieden...

Wij bieden jou een prettige werkomgeving en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is conform CAO VO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie gerust contact op met mevrouw Heidi Reer, officemanager, via 0475-34 6666.

Interesse?

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten te reageren door een motivatiebrief en cv te e-mailen naar h.reer@mdw.broekhin.nl