Dream job 2904780 1280

B14 Beleef je loopbaan

Doelgroep: 

Decanen
Mentoren
Docenten
Managers

Locatie

Deze workshop behoort tot het programma-onderdeel van Broekhin, maar vindt plaats bij De Groene Transformator, De Weerstand, Bredeweg 10, Roermond

Tijdstip: 

Ochtend 
Ronde 1:   9.15 - 10.15 uur
Ronde 2: 10.45 - 11.45 uur

Middag 
Ronde 1: 13.30 - 14.30 uur
Ronde 2: 15.00 - 16.00 uur

Spreker / organisatie: 

Maartje Kessels & Patrick Raemaekers
Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL), ROER College Schöndeln

Maximum aantal deelnemers:

20 per workshopronde

Over deze workshop

Beleef je Loopbaan: laat leerlingen kennismaken met bedrijven uit de regio

Beleef je Loopbaan is hét programma van CHILL, powered by Keyport, voor VO en heeft als doel om leerlingen van de bovenbouw havo-vwo [en binnenkort ook vmbo] tijdens kortere of langere projecten met bedrijven uit de regio kennis te laten maken. Deze projecten kunnen in het onderwijs ingebed worden bij LOB, de profielwerkstukken, maar ook binnen het Technasium, 20-80-learning, Greater Skills of andere vormen van projectgerelateerd onderwijs. Ook binnen reguliere vakken zoals bedrijfseconomie of bèta-vakken kan dit plaatsvinden. Leerlingen maken kennis met toffe bedrijven uit de regio en oriënteren zich op deze manier op studie- en loopbaanmogelijkheden. Praktijkvoorbeelden van CHILL én ervaringen van SOML-leerlingen (Cato Janssen - Wings Agora & Tijn Maessen - ROER College Schöndeln) komen aan bod tijdens onze workshop. 

'Beleef je Loopbaan' is onderdeel van een groter VO-programma-aanbod vanuit CHILL, dat ook zal worden toegelicht in deze workshop.

Inschrijfmodule: workshop B14