Save the date | AI in de lespraktijk

15-11-2023

Na het succes van onze eerste conferentie over artificial intelligence (AI) in het onderwijs, nodigen ROER College Schöndeln en Stichting Onderwijs Midden-Limburg je opnieuw uit om samen de impact van AI in het onderwijs te onderzoeken. Dit keer gaan we dieper in op de dagelijkse lespraktijk. Welke voorbeelden zijn er, hoe gebruik je prompts en wat is een prompt eigenlijk? Welke werkvormen gebruiken collega’s al? En hoe ga je om met toetsen en opdrachten?

Reserveer nu alvast in de agenda:

  • Maandag 11 maart 2024, 15.45 - 20.00 uur (inclusief catering)
  • ROER College Schöndeln, Heinsbergerweg 184, Roermond
  • Toegang vrij voor onderwijsprofessionals

Inhoud

Beleef hoe artificial intelligence het primair en voortgezet onderwijs transformeert. Onze conferentie biedt praktische inzichten, inspirerende gesprekken en workshops die je kennis en tools geven om direct aan de slag te gaan. Samen leren we toegankelijke benaderingen van AI in de dagelijkse lespraktijk. 

Samen met je onderwijscollega's ontdek je hoe AI de manier waarop wij leren en lesgeven kan verrijken en hoe we samen een positieve leeromgeving rondom het gebruik van technologie kunnen creëren. Van interactieve sessies tot lezingen, waardevolle inzichten die je direct in de klas kunt toepassen gegarandeerd! 

Aanmelden

 Aanmelden en meer informatie volgt in januari 2024.

AI in de lespraktijk  - Save the date