Per 1 maart 2022 nieuwe directeur Grescollege 

06-12-2021

Onlangs nam het Grescollege in Reuver afscheid van directeur Noud Theunissen. Vanaf 1 maart 2022 zal de school Paul Cornelissen als nieuwe directeur welkom heten. Hij neemt daarmee vanaf dat moment de taken van interim-directeur Jean Kosmann over.

Paul Cornelissen

Paul is van oorsprong fiscalist. In 2001 is hij bij Fontys Hogescholen begonnen als docent belastingrecht. Al snel ontdekte hij dat het onderwijs en de ontwikkeling van jongeren veel interessanter vond dan het fiscale vak. Toen hij de kans kreeg om onderwijsmanager te worden, heeft hij die kans dan ook met beide handen aangegrepen. Na 20 jaar Fontys wordt hij nu directeur van het Grescollege en De Greswaren in Reuver, naar eigen zeggen “een prachtige school in een even prachtig gebouw. Ik vind het zeer eervol om deze functie te mogen gaan uitoefenen en heb er heel veel zin in.”Reactie College van Bestuur

Het Grescollege is onderdeel van Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML). Het College van Bestuur is zeer verheugd over zijn benoeming: “De kennis en ervaring die Paul als programmamanager, teamleider en docent bij Fontys Hogescholen heeft opgedaan, alsmede wie hij is als persoon, zorgen ervoor dat hij samen met het schoolteam direct een waardevolle bijdrage kan gaan leveren aan het Grescollege en De Greswaren. We wensen Paul veel geluk en succes toe in zijn nieuwe functie.”