Bendecafé 'Leerlingenbrein in ontwikkeling'

12-10-2023

Woensdag 11 oktober vond het bendecafé 'Leerlingenbrein in ontwikkeling' plaats op het Connect College in Echt. Stichting Onderwijs Midden-Limburg, Stichting Swalm en Roer, Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier en Stichting Wijzers in Onderwijs organiseerden deze bijeenkomst als eerste stap op weg naar een versterkte samenwerking tussen het primair en voortgezet onderwijs in Midden-Limburg.

Na een welkomstwoord door dagvoorzitter Paul Veelen en directeur Raymond Verjans, lichtten de bestuurders kort toe waarom het belangrijk is om als PO en VO in deze regio de handen ineen te slaan. Ook onthulden zij het speciaal voor deze samenwerking ontworpen logo. Trudie Schils gaf hierna als keynote-spreker interessante achtergrondinformatie bij cijfers over het welbevinden van Limburgse leerlingen.

Later deze middag werden de deelnemers tijdens twee workshoprondes welkom geheten door Lei Seuren, Rob van Dael, Sjors Verdiesen, Sandra IJpma en Rianne Heitzer. De geluiden tijdens de borrel achteraf waren zeer positief. Het is dus niet de vraag óf er een vervolgbijeenkomst komt, maar wanneer. We danken alle aanwezigen dan ook voor hun bijdrage en hopen hen (en veel andere collega's) een volgende keer (opnieuw) te mogen verwelkomen!

AFAS   POVO Midden Limburg   Klein