Afscheid directeur Sint Ursula

26-05-2023

Danny Hermans, sinds 2019 directeur van Sint Ursula en daarvoor van Connect College (het voormalige Bisschoppelijk College Echt), heeft besloten om vanaf schooljaar 2023-2024 volledig terug voor de klas te gaan staan. Dat betekent dat Stichting Onderwijs Midden-Limburg inmiddels op zoek is naar een nieuwe directeur voor de school.

Danny: "Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als directeur heb ik besloten om aan het eind van dit schooljaar terug te keren naar de klas om weer les te gaan geven. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar ik voel dat het tijd is voor een volgende uitdaging. Vanaf het moment dat ik directeur werd, twintig jaar geleden, heb ik altijd aangegeven dat ik deze stap graag wilde zetten aan het einde van mijn loopbaan om de cirkel weer rond te maken. 

Bij de start van mijn loopbaan heb ik bewust gekozen voor het onderwijs en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen dag spijt van gehad. Voor mij is er niets mooier dan een bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs en de ontwikkeling van onze leerlingen. Voor mij is nu de tijd aangebroken om van rol te wisselen.

Ik kijk terug op 4 mooie jaren als directeur van Sint Ursula en wil iedereen op voorhand bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren. Samen hebben we de afgelopen jaren vele mooie momenten mogen delen en uitdagingen overwonnen. Ik ben trots op het werk dat we als Sint Ursula, als een team, voor elkaar hebben gekregen en weet zeker dat Sint Ursula zal blijven groeien."

We danken Danny nu alvast voor zijn grote bijdrage aan het Midden-Limburgse onderwijs, en wensen hem nog een mooie tijd toe als bèta-docent!