Open dagen

Op deze pagina vind je in één oogopslag al onze open dagen in schooljaar 2022 - 2023. Meer informatie over de open dagen en meeloopdagen in onze regio vind je op de websites van de scholen zelf en op www.schoolkompas.info.

Basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 gaan zich oriënteren op het vervolg van hun schoolloopbaan. Om een goed beeld te krijgen van de scholen is het verstandig zoveel mogelijk open dagen te bezoeken. Past de sfeer bij jullie? Voelt het kind zich er thuis? Komt het volledig tot zijn recht?

Het bezoeken van open dagen is belangrijk voor leerlingen om zich te oriënteren op het vervolgtraject. Het is ook verstandig om eens www.scholenopdekaart.nl te bekijken. Aan de hand van 20 indicatoren die landelijk zijn vastgesteld geven onze en alle andere scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland informatie over kwaliteit en sfeer. Dit doen ze op exact dezelfde manier, zodat een vergelijking maken eenvoudig is.

BC Broekhin

Roermond

Info-momenten

Beleef Broekhin Summer Edition (gr. 7)
6 & 7 juni

Nt2 Mundium College

Roermond

Info-momenten

Ben je geïnteresseerd in onze school of werkwijze? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.