Stichting Onderwijs Midden-Limburg

Onze scholen zijn weer begonnen

Verkeer

We hopen dat iedereen een mooie zomervakantie heeft gehad. Vanaf vandaag beginnen de scholen in onze regio weer. En dat betekent extra verkeersdrukte. Wil je het vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Haast onderweg dan niet en rijd een gepaste snelheid. Op die manier bied je onze leerlingen de kans om te wennen aan de verkeerssituatie op hun (vaak nieuwe) schoolroute. Dankzij jou gaan kinderen veiliger naar school! Kijk voor meer informatie op www.vvn.nl/oszwb.

Coronavirus

Op school moeten we, net als op veel andere plekken, nog steeds rekening houden met het coronavirus. Daarover vind je meer informatie op www.soml.nl/coronavirus. Je vindt daar ook de nieuwste beslisboom. Daarmee kun je gemakkelijk bepalen of je naar school mag komen als bijvoorbeeld iemand in het gezin corona(klachten) heeft.

We wensen iedereen een fijne én veilige start van het nieuwe schooljaar toe!

Deel dit bericht via: