Stichting Onderwijs Midden-Limburg

Elianne Engelen adjunct-directeur BC Broekhin Roermond

Elianne Engelen is met ingang van 1 februari 2020 benoemd als adjunct-directeur van BC Broekhin Roermond. Als voormalig teamleider van de kansklassen van BC Broekhin heeft zij bewezen uitdagingen niet uit de weg te gaan. Mede door haar inspanningen is op de school de kansklas-formule verder ontwikkeld. Daardoor krijgen leerlingen gedurende het eerste jaar op de school meer tijd om te wennen aan nieuwe klasgenoten, een nieuw (groot) gebouw, huiswerk maken etc. Dat kwam en komt de prestaties van de leerlingen ten goede. Ook als docent natuurkunde, scheikunde en wiskunde heeft Elianne haar sporen verdiend door op een kalme en rustige manier leerlingen te begeleiden. Ze heeft oog voor de behoeftes van leerlingen en collega’s.

De benoeming van mevrouw Engelen als adjunct-directeur is dan ook geen verrassing. Zij ziet er naar uit om samen met directeur Marc Demandt de school te leiden in een tijd waarin ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, globalisering en individualisering elkaar in rap tempo opvolgen. De leerlingen dienen uitgerust te worden met vaardigheden die passen bij een toekomst waarin naar verwachting verandering centraal zal staan. Een toekomst die nog niet goed voor te stellen is, maar waarin aanpassing van de mens in ieder geval noodzakelijk wordt. Wij wensen haar heel veel succes en geluk toe in haar nieuwe functie!

Deel dit bericht via: