Stichting Onderwijs Midden-Limburg

Esther van Hinsberg nieuwe directeur Niekée Roermond

Esther van Hinsberg wordt per 1 januari 2020 de nieuwe directeur van Niekée Roermond. Ze neemt daarmee de taken van interim directeur Jan Fasen over. Esther begon in 2008 bij Niekée als docent grafische vormgeving en is sinds 2014/2015 ook teamleider.

Na de twee directeurenbenoemingen in november, bevestigt de benoeming van Esther wederom dat er zich binnen de SOML-scholen veel expertise bevindt. De interne benoemingen stimuleren daarnaast de doorstroming binnen SOML, en komen daarmee de duurzame inzetbaarheid binnen SOML ten goede. Daarbij streeft de stichting naar een evenwichtige man/vrouw-verhouding binnen de groep van leidinggevenden, en men is dan ook blij dat de komst van Esther de diversiteit binnen het overwegend mannelijke directieberaad zal vergroten.

Het College van Bestuur is zeer verheugd over haar benoeming: “De kennis en ervaring die Esther als docent en teamleider bij Niekée heeft opgedaan, zorgen ervoor dat ze samen met het schoolteam direct een waardevolle bijdrage kan gaan leveren aan Niekée. We wensen Esther veel geluk en succes toe in haar nieuwe functie.”

Deel dit bericht via: