Stichting Onderwijs Midden-Limburg

SOML benoemt twee directeuren uit de eigen gelederen

Met ingang van 1 januari 2020 verwelkomt Stichting Onderwijs Midden-Limburg twee nieuwe directeuren uit de eigen gelederen. Vanaf die datum zal Marc Demandt op BC Broekhin Roermond het stokje overnemen van Jos Gijzen, die gaat genieten van een welverdiend pensioen. Mark van de Mortel is benoemd als directeur van Lyceum Schöndeln en Mavo Roermond en zal als zodanig interim-directeur Jan Wiegers vervangen.

Binnen BC Broekhin Roermond is Marc Demandt geen onbekende. Hij is sinds 2001 werkzaam als docent economie en teamleider, en werd in 2017 benoemd als adjunct-directeur van de school. De benoeming tot directeur vormt voor hem dus een logische volgende carrièrestap.

Op dit moment is Mark van de Mortel werkzaam op Sint Ursula Horn als teamleider, ICT-coördinator, projectleider gepersonaliseerd leren met behulp van de iPad en docent economie. Mark zal samen met Joost Eijkhout, nog tot eind schooljaar 2019-2020 interim-directeur van Mavo Roermond, het samengaan van beide scholen leiden.

Het College van Bestuur is dankbaar en trots dat de twee nieuwe directeuren uit de eigen organisatiegelederen komen. Thieu Kikken, voorzitter van het CvB: “Ontwikkeling in de breedste zin van het woord staat binnen onze organisatie centraal. Dat betekent dat we ook veel aandacht hebben voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Er is de afgelopen tijd dus heel bewust intern naar talent gezocht. De bevlogenheid en ambitie van medewerkers binnen SOML is groot. We zijn er dan ook van overtuigd dat beide directeuren beschikken over alle kwaliteiten om het onderwijs, samen met hun teams, zo persoonlijk en optimaal mogelijk te organiseren. Wij wensen Marc en Mark geluk en succes toe in hun nieuwe functies.”

Deel dit bericht via: