Stichting Onderwijs Midden-Limburg

SOML-onderwijsdag

Ieder jaar organiseert Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) een SOML-onderwijsdag. Op 17 januari 2019 vindt alweer de vierde editie plaats. Tijdens deze unieke dag worden alle medewerkers van onze stichting (ongeveer 850 personen) geprikkeld met de thema’s INSPIREREN, ONTMOETEN en VERRASSEN

Tijdens de SOML-onderwijsdag kunnen alle medewerkers (zowel onderwijzend als ondersteunend en hun management) zich inschrijven voor workshops binnen hun vakgebied en daarnaast ook voor trainingen op het gebied van didactiek, pedagogiek, zorg, ict, sport, leiderschap en welzijn. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om andere scholen en/of interessante regionale bedrijven te bezoeken.

Wij vinden het belangrijk om juíst in deze tijd van uitdagende onderwijsontwikkelingen te blijven investeren in al onze medewerkers door enerzijds te zorgen voor een inhoudelijk sterk dagprogramma alsook door het organiseren van een ontspannen ontmoeting tussen collega’s.

De ECI-cultuurfabriek vormt dan ook het decor voor de informele afsluiting van deze inspirerende dag. Van 16.30 tot 20.00 uur kan iedereen die zich hiervoor heeft ingeschreven genieten van de culinaire hoogstandjes van Mr. Sammi en enkele bijzondere regionale artiesten met roots in het onderwijs die hun uiterste best zullen doen om er een memorabele avond van te maken.

Kortom: door de diversiteit aan workshops en het gezellige avondprogramma, waarbij er volop gelegenheid is om (oude) bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen, wordt de SOML-Onderwijsdag 2019 een zeer bijzondere editie!

Deel dit bericht via: