Stichting Onderwijs Midden-Limburg

Stichting Leergeld Roermond/ Roerdalen zoekt vrijwilligers

Wie wil zich inzetten als intermediair voor de Stichting Leergeld? Stichting Leergeld geeft financiële ondersteuning aan ouders. Ouders die, door omstandigheden, niet in staat zijn de kosten voor een goede ontwikkeling van hun kind(eren) te dragen. Kunnen meedoen met sport, muziek, zwemmen, de schoolreis, daar gaat het om voor kinderen tussen 4 en 18 jaar.
Om dit werk te kunnen uitvoeren zoeken wij enkele enthousiaste vrijwilligers. Mensen die de vragende ouders te woord staan, informeren, en de noodzakelijke gegevens om de aanvraag te beoordelen, noteren. Op deze wijze kan de Stichting veel kinderen van ouders met een smalle beurs helpen.

De tijdsbesteding is 3 a 4 uur per week.

Maak jij graag contact met de minder draagkrachtige medemens ? En wil je je inzetten voor een optimale ontwikkeling van hun kinderen?

Dan ben jij de vrijwillige professional waarmee wij graag in contact komen. Stichting Leergeld biedt leuk en afwisselend werk, waarmee de doelstellingen kunnen worden bereikt. Samen met collega ’s en een coördinator krijg je de gelegenheid om je talent te ontplooien. Betrokkenheid, invoelend vermogen en administratieve vaardigheden zijn kenmerken van de intermediair. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en hebt recht op noodzakelijk te maken onkosten, waaronder reiskosten. Voor meer informatie over deze mogelijk nieuwe uitdaging in je vrije tijd kun je contact opnemen met:

Stichting Leergeld Roermond/Roerdalen
Simone Schmitz
Tel.: 0475 475268
Website: www.leergeldroermondeo.nl
E-mail: info@leergeldroermondeo.nl

Deel dit bericht via: