Stichting Onderwijs Midden-Limburg

Omgaan met agressie

In deze 2 dagdelen training word je meegenomen door de trainer Sjors Verdiesen met ‘hoe te handelen bij agressie’. Sjors Verdiesen van de XL group informeert over, maakt je bewust van en laat jou ervaren wat bepaald gedrag met jou kan doen én wat het met de ander kan doen. De manier van reageren op en de gevolgen van agressie, krijgen de aandacht. Ook geeft Sjors je handvatten hoe je op een effectieve manier kunt handelen als je in contact komt met agressie en hoe je agressiviteit kunt minimaliseren.

Globaal heeft de training de volgende inhoud:

  • Agressie vormen
  • Eigen handelen herkennen
  • Handvatten om te handelen o.a. met crisisontwikkeling(smodel)

Deze interactieve training is door Sjors Verdiesen op maat gemaakt en hij zoomt in op vragen of een casus die tijdens de training gesteld worden.

Na afloop van de training heb je inzicht in de verschillende agressievormen, jouw handelen en het effect er op en handvatten om te handelen.


Voor wie?
Deze 2-dagdelen training is geschikt voor onderwijs ondersteunend personeel (OOP) dat in contact komt met: leerlingen, ouders, collega’s en andere mensen die de school binnen komen.
Maximaal 10 deelnemers.


Wanneer?
18 september en 2 oktober 2017 van 14:30 -17:30 uur
Deze groep is volzet. Bij voldoende animo organiseren we een 2e groep.


Waar?
Hotel Restaurant de Abdij, Kerkpad 5, 6085 BA Horn


Kosten
Voor de 2 dagdelen tussen €175 en € 225 afhankelijk van het aantal deelnemers.


 

Resultaat

Na afloop van de training heb je inzicht in de verschillende agressievormen, jouw handelen en het effect er op en handvatten om te handelen.

Praktisch

Tijdsinvestering: 2 dagdelen

Groepsgrootte: 10

Naam Trainer(s): Sjors Verdiessen

Kosten Indicatie: €175 - 225 afhankelijk van aantaal deelnemers