Stichting Onderwijs Midden-Limburg

heyy.soml
Heyy by SOML (heyy.soml) is een innovatieve manier van professionalisering. Wij willen beter worden in ons vak. Inspirerend voor ons en goed voor onze leerlingen die we anders en afwisselender gaan begeleiden.
Door medewerkers en leerlingen te verbinden met ouders, ondernemers, overheid en het vervolgonderwijs kunnen we onszelf prikkelen, ontwikkelen en onze werkwijze blijven verbeteren.

Heyy by SOML heeft pijlers die focussen op leren, anderen ontmoeten en jezelf ontwikkelen in de scholen van SOML.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Heyy Relatiemanagers Alexandra Smeets of lees verder.

Stuur Alexandra een e-mail →


 

Heyy by SOML is het leercentrum van SOML. Het Heyy-team ‘ontzorgt’ de scholen organisatorisch en biedt medewerkers en scholen de kans om zich vooral te richten op de inhoudelijke kant van professionalisering en kwaliteitsverbetering. Elke SOML-locatie is vertegenwoordigd in het Heyy-team, dat de vraag van medewerkers vertaalt naar actie door een gastspreker, een schooloverstijgende meeting of een workshop/atelier te organiseren. Het Heyy-team zorgt voor de juiste verbindingen en activiteiten op een kwaliteitsniveau dat medewerkers van SOML en de scholen beogen.

Heyy by SOML is zelfstandig binnen SOML met een eigen opdracht, budget en bemensing.

Heyy by SOML wil leerlingen zoveel mogelijk in contact brengen met de samenleving. Bijvoorbeeld via opdrachten bij bedrijven of bezoek aan instellingen. U bent ook van harte welkom op onze scholen. We laten ons graag verrassen met een workshop of presentatie. Leren van elkaar, samen iets nieuws creëren. Zo maken we leren leuker en beter.


Klik op Trainingenoverzicht Heyy om het volledige aanbod Heyy by SOML trainingen en workshops te ontdekken of klik hieronder om een training te zoeken.

Zoek een training →